Verklevingen
een onderschat probleem

Disclaimer

Disclaimer


De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De informatie die hier wordt aangeboden, mag niet worden gebruikt voor het stellen van medische diagnoses of het trekken van conclusies over de gezondheidstoestand van een individu. Hoewel we streven naar het verstrekken van accurate en actuele informatie, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de inhoud.


Bij medische klachten of gezondheidsproblemen raden we aan om altijd een gekwalificeerde arts of een andere bevoegde zorgverlener te raadplegen. Zelfdiagnose of uitstel van professionele medische hulp op basis van de informatie op deze website kan gevaarlijk zijn. Neem geen beslissingen over je gezondheid zonder professioneel medisch advies in te winnen.


De informatie zoals vermeld op de website www.verklevingen.nl mag gebruikt, gekopieerd en vermenigvuldigd worden na toestemming van de beheerder. Neem hiervoor contact op met John Jansen: info@johnjansen.com.


Door deze website te gebruiken, stem je in met deze disclaimer en erken je dat je onze website niet zult gebruiken als vervanging voor medisch advies, diagnose of behandeling.