sitemap
www.verklevingen.nl © 2007 John Jansen
Verklevingen.
nl
Het ziektebeeld van verklevingen is zeer uitlopend en complex. Buiten het feit dat patiënten gebukt kunnen gaan als gevolg van een aandoening als verklevingen bestaat er enorm veel onbegrip, niet alleen in de prive-sfeer, maar ook in de medische wereld.

Ervaren goed opgeleide artsen zullen veel begrip tonen voor patiënten met verklevingen. Co-assistenten en arts assistenten daar tegenover zullen theoretische leerstof graag in praktijk willen uitoefenen en het ziektebeeld verklevingen niet zijn tegengekomen in de boeken. De patiënt welke verbaal niet erg sterk is zal over het algemeen door laatst genoemde in twijfel worden gebracht als het gaat om de directe diagnose. Als gevolg van verklevingen kunnen ileus ontstaan of een sub-ileus. Doorgaans ondervind de patiënt veel buikpijnen, krampen, misselijkheid, vol gevoel, vermoeidheid en opgeblazen buik. Bij een ileus treed koorts op, uitdrogingsverschijnselen, er dient dan professioneel en direct ingegrepen worden.

Onderstaand treft u een aantal buttons aan met onderwerpen over aandoeningen welk als gevolg van verklevingen kunnen optreden.
Ziektebeeld:

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source

Script voorbeeld
Nieuwe pagina 1
Klik op het logo van Achmea health om naar de website te gaan
Disclaimer
Email
Darmafsluiting / ileus
Darmknoop
Darmperforatie
Doorbloedingsstoornis van de darm
Gastro-oesofabeale reflux
Meer informatie over de darmen
Slokdarmontsteking
Spijsverteringsstoornis
Onderzoek van de darmen
Algemeen