sitemap
www.verklevingen.nl © 2004 John Jansen
Verklevingen.
nl
Afgelopen week heb ik een sterrilisatie ondergaan het ging niet helemaal goed de arts kon niets vinden het resulteerde in een complete buikoperatie van 15 cm van mijn navel tot het schaambeen.
de verklaring van de arts was dat hij de eileiders en zelfs de barmoeder niet meer kon zienvanwege de vele verklevingen. ik ben wel gesterriliseerd en een dag later stond ik alweer buiten om naar huis te gaan (wat ik overigens erg minder vond ik was nog helemaal niet in orde )De laatste keizersnede was 16 jaar geleden en ik hebde laatste vijf jaar bij een gynacoloog gelopen met klachten vermoeidheid dikke opgezwollen buik altijd misselijk smorgens met name en het gevoel of geen enkel orgaan genoeg ruimte had inmijn buik .
Ik moet terug voor controle en de hechtingen eruit laten halen volegnde week en in overleg over een nog een buikoperatie voor de verklevingen . Ik zou graag willen weten hoe dit allemaal zit de voor's en tegen's en of een dieet zou helpen . I s het noodzakelijk de volgende operatie ...ik lees heel veel dat het niet echt helpt en dat bij elke operatie nieuwe verklevingen onstaan .
Nicole

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source

Script voorbeeld
Disclaimer
Email